laus_logo

“Danas je Laus International d.o.o. najveći uvoznik i distributer stakala za osobna, gospodarska i autobusna vozila u regiji. Osnovna djelatnost tvrtke i dalje je uvoz i distribucija autostakala te sve potrebne opreme za ugradnju istog.”Danas je Laus International d.o.o. najveći uvoznik i distributer stakala za osobna, gospodarska i autobusna vozila u regiji. Osnovna djelatnost tvrtke i dalje je uvoz i distribucija autostakala te sve potrebne opreme za ugradnju istog.

Specijalizacija i više od 25 godina iskustva osigurali su nam lidersku poziciju na tržištu. Već 25 godina surađujemo sa vodećim svjetskim proizvođačima stakala i tehnologije, te smo kvalitetom poslovanja i usluge izgradili povjerenje u naš korporativni brend. Zadovoljni kupci pokretač su našeg poslovanja.

Razvojem poslovanja, Laus International širi djelatnost i na uslugu ugradnje svih vrsta stakla. Također počinjemo razvijati stakla za nove projekte poput zagrebačkih tramvaja i novih vlakova. U tim projektima nositelji smo i tehnologije ljepljenja oplata na konstrukcije šinskih vozila.

Danas ugrađujemo stakla na Vaša vozila u tri vlastita servisna centra na području Zagreba i Zagrebačke županije. Vlastiti servisni centri, zajedno s ugovornim partnerima na području cijele Hrvatske također nam omogućavaju suradnju s osiguravajućim kućama zbog pokrivenosti cijele Hrvatske našim uslugama.

Da bismo zadovoljili potrebe kupaca, odmah isporučiva imamo stakla za sve marke i modele našeg tržišta- od najprodavanijih modela automobila, preko vozila američke proizvodnje do najnovijih modela koje se može vidjeti na cestama. Staklima i opremom opskrbljujemo regiju- naši profesionalni kupci su specijalizirani servisi za ugradnju, autoservisim trgovine autodijelovima, putnički prijevoznici i prijevoznici tereta, distributivne kompanije i ovlašteni servisi samih proizvođača automobila.

Sve češće uvođenje novih modela, varijacije u opremi i funkcionalnosti autostakla postavljaju nove zahtjeve pred sve sudionike u autoindustriji. Zato je tu Laus International d.o.o. koji nudi najbolje i kompletno rješenje za autostakla i tehnologiju ugradnje na jednom mjestu.

POVIJEST

Tvrtka je osnovana 1990. godine kao mali uvoznik i distributer autostakla. Počeli smo u dvije male “limenke” na zagrebačkoj Kajzerici, s uredima u Križanićevoj ulici u stanu direktorove punice! Danas je punica (kojoj se i ovim putem svesrdno zahvaljujemo) oslobođena papira, telefona i starih fax-mašina, a na naš prostor na Kajzerici je proširen i moderniziran.

Zbog potrebe za novim kapacitetima i želje za širenjem poslovanja, 2005. godine otvaramo novi servisni centar i priručno skladište u Ivanjoj reci.

Daljnji rast poslovanja uvjetovao je potrebu za unapređenjem logističkih kapaciteta kako bismo mogli zadovoljiti sve potrebe naših kupaca. Od 2011. godine, sjedište tvrtke i glavno distributivno skladište Lausa nalazi se u vlastitom, novoizgrađenom objektu u Svetoj Nedelji. Na 4000 m2 upravljamo skladištem od preko 30 000 vjetrobranskih stakala.

POLITIKA POSLOVANJA I ZAŠTITA OKOLIŠA

Naša politika poslovanja zasniva se na zadovoljstvu naših kupaca, kako proizvodima, tako i našom uslugom. Zato smo ozbiljno pristupili uvođenju potpunog upravljanja kvalitetom u naš poslovni sustav, te od 2006. godine posjedujemo ISO 9001 certifikat, dobiven od strane SGS-a, švicarske certifikacijske kuće.

Zaštita okoliša također nam je vrlo važna- zato naše procedure za zaštitu okoliša i zaštitu na radu odgovaraju zahtjevima normi ISO 14001:2004 i OHSAS 18001:2007.
Kako smo i rekli, krajnji cilj našeg poslovanja jest ostvarivanje visokog povjerenja naših kupaca u sigurnost i efikasnost ispunjenja njihovih zahtjeva, zaštita okoliša te zaštita i sigurnost svih zaposlenika.

Kontaktirajte nas

Telefon

01 6550 332

info@lausint.hr

 

Radno vrijeme

 

PONEDJELJAK – PETAK:  08:00 – 16:00
SUBOTA: 08:00 – 12:00
NEDJELJA:  ZATVORENO